zagreb sada

utorak 16.10.2018.

razgovarajte s nama

dogovori telefonski razgovor

Kontinuirano osluškujemo naše sugrađane i oblikujemo usluge prema Vašim potrebama! Vaše nam je mišljenje važno i rado će ga poslušati najodgovornije osobe naših podružnica i Društava u cijelosti. Nastojimo biti istinski servis građanima grada Zagreba.
Pošaljite

predloži lokaciju pokretnog ureda

U pokretnom uredu Zagrebačkog holdinga mogu se ugovoriti sve usluge iz portfelja Društva, podnijeti zahtjevi za promjenama postojećih, zaprimiti sve vrste predstavki, dobiti informacije ili izvršiti uplate bez naknade platnog prometa.
Pošaljite
stavi-pravu-stvar

aktualni statusi

Javni prijevoz i stanje u prometu
Tramvajski i autobusni prijevoz je redovit i teče uz ranije najavljene izmjene. Odstupanja su, zbog ograničenja u zoni radova, moguća na pojedinim autobusnim linijama. 
 
Zadnja izmjena 16.10.2018. 19:58
Izmjene u javnom prijevozu
Zbog radova u Ulici Rudolfa Kolaka, do 18. listopada u 20 sati, privremeno je ukinuto autobusno stajalište Rudolfa Kolaka, na trasi linije 230 (Dubrava – Granešinski Novaki) u smjeru Granešinskih Novaka.

Tramvajska linija 14 prometuje skraćeno do Savskog mosta. Tramvajska linija 7 prometuje skraćeno do Sopota.

Pregled aktualnih izmjena u javnom prijevozu
Radovi na prometnoj infrastrukturi
Na Jadranskoj aveniji, na dijelu od kružnog toka Remetinec do Ulice Vice Vukova, primjenjivat će se privremena prometna regulacija, sutra od 10 sati do 15. studenog do 20 sati zbog radova u sklopu rekonstrukcije kružnog toka Remetinec.

Zbog sanacije kolnika u Ulici Rudolfa Kolaka, na dijelu od Avenije Gojka Šuška do Konjščinske ulice, do 19. listopada u 20 sati, zauzima se južni dio kolnika, dok se prometuje po preostalom slobodnom dijelu kolnika.

U Ulici IV. Trnjanski nasip, na dijelu od Trnjanskog nasipa do Drinske ulice, i u Zlarinskoj ulici kod k.br. 16 do 30, zbog uređenja ulica primjenjuje se privremena prometna regulacija do 31. listopada.

Zbog uređenja nogostupa u Vlaškoj ulici, od Kamaufove do Kvaternikovog trga, do 20. listopada prometuje se prema privremeno postavljenoj prometnoj regulaciji. 

U Heinzelovoj ulici, na dijelu od Ulice Kneza Branimira do Ulice grada Vukovara, zbog polaganja elektroenergetskih kabela na nogostup, do 15. studenog primjenjuje se privremena regulacija prometa.

Grobnička ulica, na dijelu od Selske ceste do Trsatske ulice, a Trsatska na dijelu od Crikveničke do Nehajske ulice, zbog održavanja ceste, zatvorene su za sav promet do 15. studenog u 20 sati. Obilazni pravac je: Selska cesta - Crikvenička - Nehajska - i obratno.

Pregled ostalih informacija o aktualnim radovima na zagrebačkim prometnicama.
Pokretni ured sutra u Petruševcu i Borovju
U pokretnom uredu Zagrebačkog holdinga mogu se ugovoriti sve usluge iz portfelja Društva, podnijeti zahtjevi za promjenama postojećih, zaprimiti sve vrste predstavki, dobiti informacije ili izvršiti uplate bez naknade platnog prometa.
Ured je sutra od 8 do 10 sati u Petruševcu, ispred kućnog broja 78a, a od 11 do 13 u Borovju, u Ulici I. gardijske brigade Tigrovi, kod kućnog broja 27.

Pogledajte lokacije pokretnog ureda tijekom listopada.
Odvoz papira
Papir se danas odvozi iz dijelova gradske četvrti Peščenica - Žitnjak. Plan odvoza po danima u tjednu pogledajte - ovdje
Isporuka plina
U distribuciji plina nema nepredviđenih prekida. 
 
Opskrba vodom
Sva domaćinstva priključena na vodoopskrbnu mrežu opskrbljuju se pitkom vodom.